Ik verdiende mijn sporen in het bedrijfsleven en was vooral actief in een aantal internationale bedrijven waar ik vooral directiefuncties waarnam. Mijn verantwoordelijkheden brachten me in de boeiendste landen van Europa, Afrika, het Midden Oosten, de USA en het Verre Oosten.
Na meer dan 25 jaar internationale ervaring besloot ik mijn eigen zaak op te starten: EMC bvba was geboren.

Mijn passie is om KMO’s en zelfstandigen te ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering.
Mijn opleiding in verschillende disciplines geeft mij de mogelijkheid om bedrijfsleiders op de meeste brede manier te ondersteunen en bij te staan.

Onze slogan is dan ook : “ SUPPORT! ACT! SUCCEED!"

Wij ondersteunen je met advies gebaseerd op bijna 35 jaar ervaring in de zakenwereld. We kunnen ons perfect inleven in de dagelijkse beslommeringen van de bedrijfsleider die soms meer bezig is met branden blussen dan met efficiënte bedrijfsvoering.
Wij verkopen geen gebakken lucht en zijn zeer operationeel ingesteld. Onze handen vuil maken hoort erbij. Wij zijn doeners, geen praters.
En samen slagen we in het bereiken van jouw doelstellingen en samen lopen we over de finish.

Wil je meer over me weten ?

Bezoek even www.linkedin.com/in/edwinmincke

Wil je graag een afspraak maken?
Klik dan HIER en we nemen snel contact met je op

Of bel ons even : 0475 40 76 73

Wil je iets meer te weten komen over Edwin ? Lees dan zijn verhaal